Aston Harald Mekaniska Verkstad AB söker Produktionstekniker

astonharald-mekaniska-IMG_8801

Vi är ett ungt företag men trots det med många års erfarenhet inom verkstadsindustri. Vår tydliga vision; att bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktionspartner inom tung och medeltung bearbetande industri.   

Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver bli fler. Tillsammans med våra kunder vill vi arbeta för ständig produktionsutveckling och effektivisering för att säkra lönsamhet och fortsatt konkurrensförmåga för båda parter. För att lyckas med detta söker vi en duktig produktionstekniker. 


Vi söker dig som: 

Är en person som besitter en hög grad av affärsmässighet samtidigt som du är pragmatisk och lösningsfokuserad. Du arbetar strukturerat och metodiskt, vilket bidrar till att du gör rimliga bedömningar på de uppgifter du har framför dig. Med driv och engagemang arbetar du självständigt, men är samtidigt kommunikativ, utåtriktad och involverande, vilket gör att du trivs med många kontakter såväl internt som externt.
Som person är du självständig i ditt arbete vilket innebär att du är bekväm med att fatta egna beslut. Då är det här en tjänst för dig!
Vi kan erbjuda en god arbetsmiljö och gemenskap där vi ställer upp för varandra.


Arbetsuppgifter:

I rollen som Produktionstekniker är du delaktig i produktionens hela flöde, allt från offertbearbetning till kund i samråd med säljare till att arbeta fram beredning med de produktionssteg som krävs. Sedan arbetar du med CAD/CAM programmering av hela verksamhetens maskinpark och är med för uppföljning av produktens flöde genom produktionen. Du stöttar maskinoperatörerna i frågor rörande maskiners bearbetning samt underhåll av maskinkort. Du arbetar med konstruktion av produktionshjälpmedel och du upprätthåller produkt- och leveransdokumentation. Du ansvarar för att hantera produktavvikelser av olika slag och du deltar i inkörningsprojekt av nya artiklar så processer och flöden flyter som de ska. Du ansvarar för att driva förbättringsarbete inom ditt eget ansvarsområde och verkar för produktionens ständiga utveckling.


För att lyckas i rollen bedömer vi att du behöver: 

  • Kvalificerad erfarenhet av produktionstekniskt arbete.
  • Erfarenhet av skärande bearbetning, antingen genom maskinoperatörserfarenhet eller via tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom bearbetande verksamhet.
  • Kunskap i konstruktion så som ritningsläsning, måttsättning, toleranser och framtagning av produktionsritning.
  • God kunskap i Officepaketet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
  • Programmeringserfarenhet och kunskaper i CAD/CAM. Erfarenhet i Siemens NX är meriterande.


Övrig information:

Arbetstiden är dagtid


Ansökan 

För ytterligare information, samt för att skicka ansökan kontakta oss på: 
[email protected] 
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt 
Välkommen med din ansökan!

Den här webbplatsen använder Cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs vår Integritetspolicy.