Aston Harald Mekaniska Verkstad AB söker Erfaren Produktionstekniker till vår avdelning för långa produkter.

montör

Vi är ett ungt företag men trots det med många års erfarenhet inom verkstadsindustri. Vår tydliga vision: att bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktionspartner inom tung och medeltung bearbetande industri.

Om du är ute efter arbetsuppgifter som ställer krav på kreativitet och att vara lösningsorienterad kan du vara den vi söker?

Här finns en fantastisk möjlighet för en driven produktionsintresserad tekniker med bredd. Vill du vara med och ta fram, bygga och utveckla ett nytt produktionssystem i vår avdelning för axel och rörliknande produkter? Vi investerar och tar vår avdelning för axel & rörliknande produkter in i framtiden och söker nu en produktionstekniker som produktionstekniskt driver avdelningen framåt.
Det innebär allt ifrån tekniskt ansvar för investeringar och idrifttagande av ny utrustning, kvalitetssäkring och optimering av produktionsprocesser inom avdelningen. Flertalet tillverkningsprocesser omfattas i produktionsflödet som karaktäriseras som lågserie, men relativt standardiserat och mycket utmanande & kvalitetskrävande.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö och gemenskap där vi ställer upp för varandra. Vi har en stor maskinpark och arbetar aktivt för att våra medarbetare ska vara mångkunniga och kunna köra flera maskiner/ha kompetens för flera arbetsområden. Vi strävar efter att ha självgående och modiga medarbetare som agerar självständigt utifrån uppdaterade produktionsplaner i vårt affärssystem Monitor, utföra operatörsunderhåll och bidra till ständiga förbättringar i verksamheten.
Vi söker dig som är tekniskt utbildad och brinner för tillverkning. Vi tror att det är en förutsättning att du har erfarenhet av bearbetning och programmering av CNC maskiner, gärna praktiskt. Vi använder oss av 3D CAD/CAM mjukvarorna Siemens NX och EdgeCAM för att ta fram våra underlag för produktion och vi ser det som meriterande om du har vana i att jobba med något av dessa system eller liknande.

Ditt arbete kommer i huvudsak innebära:

 • CNC-programmering samt CAD/CAM.
 • Stötta maskinoperatören i frågor rörande respektive maskins bearbetning.
 • Tekniskt bollplank till försäljningsteamet
 • Konstruktion av fixturer och produktionshjälpmedel.
 • Upprättande och upprätthållande av produkt- och leveransdokumentation.
 • Delta i inkörningsprojekt av nya artiklar.
 • Hantering av produktavvikelser/NCR, rotorsaksanalyser och avhjälpande/förebyggande åtgärder.
 • Driva förbättringsarbete inom det egna ansvarsområdet.

För att lyckas i rollen bedömer vi att du behöver:

 • Kvalificerad erfarenhet av produktionstekniskt arbete.
 • Många års erfarenhet av skärande bearbetning, antingen genom maskinoperatörserfarenhet eller via tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom bearbetande verksamhet.
 • Gedigen kunskap i konstruktion så som ritningsläsning, måttsättning, toleranser och framtagning av produktionsritning.
 • Stor programmeringserfarenhet och kunskaper i 3D CAD/CAM. Erfarenhet i EdgeCam är meriterande.

Övrig information:  

Arbetstiden är normalt sett dagtid. 

För ytterligare information, samt för att skicka ansökan kontakta oss: 

Till [email protected] 
Märk ansökan/frågan med ”Prod.tekniker Höje

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt 

Välkommen med din ansökan!

Den här webbplatsen använder Cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs vår Integritetspolicy.