Företaget

Om Aston Harald Mekaniska Verkstad

Aston Harald Mekaniska Verkstad är ett ungt företag med en verksamhet som har en lång historia med sitt ursprung från försvars, och den marina propulsions-branschen.

Aston Harald MV är ett verkstadsföretag med en bred kärnkompetens i tillverkning, bearbetning, kvalificerad svetsning och montage av tunga och medeltunga komponenter, produkter och kompletta systemleveranser för lokala och globala kunder. Våra kunder verkar inom branscher som marin, energi, försvar samt övriga maskinkomponenter till medeltung och tung industri. I vår produktionsanläggning i Kristinehamn där vi har 12 600 kvadratmeter produktionsyta bedrivs flexibel och kundanpassad produktion. Våra medarbetare är vår största tillgång och tillsammans med vår unika tekniska förmåga så har vi ett erbjudande som passar bra när det handlar om att producera för krävande kunder.

 

Vi strävar efter långa relationer med våra kunder där vi gärna agerar som en systemleverantör som blir en partner från produktutvecklingsstadiet till en komplett leverans där vi har ansvar för hela tillverkningskedjan ingående material. 

Vision

”Performance & Reliability” 

Vi etablerar oss i en position i framkant där vi levererar en hög kvalitet med spårbarhet och lönsamhet som centrala krav för att vara en självklar långsiktig leverantör till våra kunder. Våra verksamhetsområden är Marine, Defense, Energy, Industrial Machines och Medical. Våra produkter skall utgöra en förutsättning för våra kunders nytta där ingen av våra kunder blir för dominerande utan vi har en sund balans och riskspridning för att klara konjunkturer samt marknadernas långsiktiga upp och nedgångar

Mission

”Skill & Leadership with integrity and mindfulness” 

Vi driver en verksamhet där kvaliteten i vårt arbete premieras av kund på ett sådant sätt och med en sådan attityd att kunderna vill göra långsiktiga affärer med oss. Vår transparens ska vara förstklassig och vi ska kunna visa på vårt långsiktiga tänk i hur vi hanterar kund, kunds tillgång, kunds personal. 


Den här webbplatsen använder Cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs vår Integritetspolicy.